Om TJ Automobiler

TJ Automobilers historie

Hos TJ Automobiler har vi over 47 års erfaring med salg og reparation af brugte biler i både ind- og udland. Vi har altid mindst 150 biler på lager og er parate til at rådgive dig i at finde den bedste løsning.

Virksomheden blev grundlagt i 1975 af Thomas Jacobsen på Esso-tanken ved Gjesing Hovedvej, hvor Statoil ligger i dag. Senere flyttede firmaet til en lille hal ved siden af tanken, og endeligt i 1990 flyttede firmaet ind i det nuværende lokale på Dornen 14 i Tarp.

I 1998 købte TJ Automobiler Mukkerten 1 på den anden side af vejen og etablerede samtidig TJ Erhvervs/Eksportcenter. I 2015 udvidede firmaet Erhvervs/Eksportcentret med endnu en grund, Mukkerten 2.

De seneste år er Thomas’ sønner Karsten og Frode blevet medejere i virksomheden, og dermed er et glidende generationsskifte startet.

Medlem af AutoBranchen Danmark og Hella Service Partner

TJ Automobiler er medlem af AutoBranchen Danmark, hvilket giver vores kunder garanti for en sikker handel og gør det muligt for os at tilbyde en billig bilforsikring. Læs mere på om AutoBranchen Danmark her.

Vores værksted er en del af Hella Service Partner. Hos os er du sikret en god kvalitet på reparation og service af din person- eller varebil, og du kan trygt overlade din bil til vores dygtige mekanikere. 

Salgsinformation

 

Betaling

Vi modtager nedenstående betalingsformer.

Bankoverførsel (Pengene skal være på vores konto inden biler kan hentes)

Kontant (Max. 19.900 kr.)

Dankort (Max. 10.000 kr.)

 

Engrossalg – sælges kun engros til CVR-nr.

Biler med teksten "Engrossalg" sælges kun til personer, der har et firma med et CVR-nr. Det er et krav, at bilen faktureres til et firma.

Engrosbiler sælges uden reklamationsret, nøjagtig som hvis du køber bilen af en privatperson. Hos TJ Automobiler er du dog sikker på, at bilen er fri for restgæld. Inden du køber, kan du se bilen efter, eller du kan låne den med til en mekaniker. 

Top